Forums
*SoS* SQUAD :: Forums :: General Forums :: Tech
 
<< Previous thread | Next thread >>
Teamspeak 3 ---OVERLAY--- Kryptonite
Moderators: admin, Blackstone, Shelt, Patriot, JDK, Sgt.Bob*SoS*, Hops, Kilgor, hammertime, Deadmeat *SOS*, sunshine, TheBoz!, Explosive
Author Post
Blackstone
Thu Mar 27 2014, 10:08PM

Registered Member #2
Joined: Wed Nov 29 2006, 05:21PM
Posts: 329
Thanked 2 times in 2 posts
Project Kryptonite main site: Click Here
Kryptonite Program Download --needed to use the ts3 plugin, which can be found

Plugin Ensure you download the proper version for your ts3, which will be 20 if you have the latest version of TS3.

[ Edited Thu Mar 27 2014, 10:08PM ]
Back to top
Patriot
Fri Mar 28 2014, 09:57AM
Ping is KING!!!

Registered Member #5
Joined: Fri Dec 08 2006, 09:10PM
Posts: 1446
Thanked 3 times in 3 posts
Thanks Bob!!!
Back to top
Blackstone
Sat Mar 29 2014, 02:49PM

Registered Member #2
Joined: Wed Nov 29 2006, 05:21PM
Posts: 329
Thanked 2 times in 2 posts
my pleasure
Back to top
LiL`c
Sun Mar 30 2014, 11:51AM
~Sniper~
Registered Member #58
Joined: Mon Jan 01 2007, 07:36PM
Posts: 132
Thanked 0 times in 0 posts
something tricky to get it working?
Back to top
Blackstone
Sun Mar 30 2014, 04:56PM

Registered Member #2
Joined: Wed Nov 29 2006, 05:21PM
Posts: 329
Thanked 2 times in 2 posts
no, make sure the app and plugin are both installed, and running. in teh applicaion there is an approved section, just make sure whatever game u want the overlay in, is set to approve. It will detect the application when you launch it.
Back to top
Blackstone
Sun Mar 30 2014, 05:17PM

Registered Member #2
Joined: Wed Nov 29 2006, 05:21PM
Posts: 329
Thanked 2 times in 2 posts
oh, if the kryptonite gives you too many problems, you can always use overwolf
Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System uses forum thanks

This site is property of *SoS* squad.